URBANBIKER MINI E-BIKE VOUWFIETS

€1169
2 days left
€1299
use code EBIKE10 at checkout
€1299
Free delivery
Seller is verified Seller is verified
Frame number verified Frame number verified
Free NFT certificate Free NFT certificate

Frame size

Universal
Easy online payment
Delivery: Free!
How it works

E-bike properties

Removable battery
Yes
Battery capacity
504 Wh
Maximum range
90 km
Battery state
New
Service certification
Yes

About the bike


URBANBIKER MINI E-BIKE VOUWFIETS
In steden concentreren zich duizenden mensen die van het ene punt naar het andere gaan. De nieuwe Mini is ontworpen voor stedelingen die op zoek zijn naar een snelle, veelzijdige en lichtgewicht elektrische fiets. Klap in, klap uit, trap, ontwijk het verkeer, stap over op andere vervoersmiddelen en bereik comfortabel en snel je bestemming.
In steden concentreren zich duizenden mensen die van het ene punt naar het andere gaan. De nieuwe Mini is ontworpen voor stedelingen die op zoek zijn naar een snelle, veelzijdige en lichtgewicht elektrische fiets. Klap in, klap uit, trap, ontwijk het verkeer, combineer de fiets met andere vervoersmiddelen en bereik comfortabel en snel je bestemming.
Door het gebruiksgemak, de veelzijdigheid en wendbaarheid van deze e-bike vouwfiets kun je je snel en comfortabel verplaatsen. We willen niet dat iets je onderweg tegenhoudt, dus daarom hebben we de Mini voorzien van anti-lekbanden zodat je maar één doel voor ogen hebt, namelijk: genieten van de rit.
De technische specificaties kunnen veranderen naar gelang van de beschikbaarheid van de componenten als gevolg van de huidige marktsituatie, hoewel steeds dezelfde kwaliteiten worden gegarandeerd.
MINI E-BIKE VOUWFIETS HIGHLIGHTS

INTERMODALITEIT
De Mini e-bike kun je gemakkelijk combineren met andere vervoersmiddelen dankzij de dynamische inklapbaarheid: het voorwiel beschikt over een handig snelsluitsysteem. “Praktisch” is het belangrijkste kenmerk van deze elektrische vouwfiets, dus door zijn grootte kun je hem meenemen waar je maar wilt.
ONDERDELEN MET OOG VOOR COMFORT
We hebben comfortonderdelen opgenomen in het design van deze Mini e-bike om het dagelijks gebruik ervan tot een uiterst aangename ervaring te maken. Het zadel is van het Italiaanse merk Selle Royal en is voorzien van een gelcoating. De handvaten zijn ergonomisch voor een meer comfortabele ondersteuning en gemaakt van een duurzaam materiaal dat niet kan worden aangetast door zweet, regen of hitte.
ACCU
We hebben een ultramoderne Lithium-ion accu geïntegreerd met Samsung-cellen om een maximale levensduur te garanderen en toch een licht gewicht te behouden. De accu is uitgerust met 36V en 14Ah (504Wh) die in perfecte harmonie met de 250W motor een actieradius van 90 km biedt.
FUNCTIONALITEIT
De wielen van de Mini e-bike worden geleverd met Schwalbe Big Apple Plus 20″ banden. Het soort luchtkussen in de banden wordt gebruikt als een natuurlijke vering en biedt een superieur comfort dankzij het volume van de band. Hiermee kun je je zeer gemakkelijk over het asfalt bewegen.

Features

Bell

Frame specifications

Brand
Other
Model
N/A
Type
Folding
Colour
White, Black
Gender
Unisex

Other bike specs

Type of brakes
Hand brakes
Mom/dad bike
No
URBANBIKER MINI E-BIKE VOUWFIETS
+
AXA Defender Ring Lock
+
AXA Defender Additional Chain 100 cm
+
FREE Bike Index registration (anti-theft program)

Buy together and save on our security package!

This bike + AXA Defender Ring Lock + AXA Defender Additional Chain 100 cm + FREE Bike Index registration (anti-theft program)

€1333
-20% ON EQUIPMENT
+ FREE BI REGISTRATION

Delivery options

Personal test ride & pick-up

free

Delivery in whole Netherlands (avg. 2-3 workdays)

free

Delivery throughout Europe

€59

Payment methods

iDeal

free

Online with card

free

Fairness

Bike

  • Frame number available 
  • Frame number not found in police database 
  • Original receipt available 
  • Frame number verified 

Seller Ebikestock

  • Seller verified 
  • Seller guaranteed fairness of the bike 
  • First offer on BikeFair  
  • Active for 9 months 2 weeks 
You can contact the seller after reservation.
Got questions about this bike or need help choosing the right one?

Selected for you

Item 1 of 4

Similar bikes

Item 1 of 6