DAKOTA URBANBIKER MOUNTAINBIKE E-BIKE

€1549
Free delivery
Seller is verified Seller is verified
Frame number verified Frame number verified
Free NFT certificate Free NFT certificate

Frame size

XS - 47 cm
Ideal if your height is 153-166 cm
Easy online payment
Delivery: Free!
How it works

E-bike properties

Removable battery
Yes
Battery capacity
840 Wh
Maximum range
160 km
Battery state
New
Service certification
Yes

About the bike


DAKOTA URBANBIKER MOUNTAINBIKE E-BIKE
Voor natuurliefhebbers, voor degenen die graag het avontuur opzoeken en grenzen willen verleggen en voor degenen die graag genieten van eindeloze mogelijkheden, is Dakota de perfecte e-mountainbike. De Dakota is een samensmelting van kracht, autonomie en functionaliteit. Beheers alle mtb-tracks dankzij de prestaties en geavanceerde technologie van deze e-mtb die je fietstochten een stuk leuker zal maken.
Voel de connectie tussen je fiets en de natuur. Hoe wild of ruig het terrein ook is, met ons Dakota-model kun je iedere situatie onder de knie krijgen en alle hindernissen overwinnen. Elk element van deze elektrische mountainbike is ontworpen om je verder te brengen, de betrouwbare 350W motor maakt elke pedaalslag aangenaam.
Wij helpen je op de klimmen en maken je afdalingen leuker met state-of-the-art componenten, waarbij de accu met een capaciteit van 840Wh één van de grootste op de markt is. Geen enkele ondergrond kan de 27,5-inch wielen weerstaan die de Dakota meer tractie en stabiliteit geven.
De technische specificaties kunnen veranderen naar gelang van de beschikbaarheid van de componenten als gevolg van de huidige marktsituatie, hoewel steeds dezelfde kwaliteiten worden gegarandeerd.
DAKOTA URBANBIKER MOUNTAINBIKE E-BIKE HIGHLIGHTS

REMMEN
De hydraulische remmen van Shimano verbeteren de veiligheid en het vertrouwen op de weg aanzienlijk door stabieler en continu te remmen. Geniet van een verbeterde ervaring en totale controle over elke beweging.
DISPLAY
Om direct alle gegevens bij de hand te hebben is de Dakota uitgerust met een LCD-scherm dat 5 ondersteuningsniveaus biedt en is voorzien van een snelheidsmeter, kilometerteller, nauwkeurige snelheidsinformatie en een “walk assist mode” van 6 km/uur. Het display beschikt over achtergrondverlichting voor een betere beeldkwaliteit.
ACCU
Om je zo ver mogelijk te laten rijden, heeft ons Dakota-model een buitengewone, volledig semi-geïntegreerde lithium ION-batterij met Samsung 840 Wh (48v 17,5Ah) cellen, die tot de meest efficiënte cellen op de markt behoren. De accu heeft een lange levensduur en een verbazingwekkende actieradius tot 160 km in ECO-modus.
MOTOR
De e-bike is uitgerust met een 350W motor die een koppel van 50 Nm kan bereiken. Ontwikkeld door UBK Systems en ontworpen om maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid te bieden. De motor is uitgerust met een state-of-the-art F.O.C.-controller en een 24-puls P.A.S.-sensor zodat je een zeer progressieve en dynamische respons zult ontvangen.

Frame specifications

Brand
Other
Model
N/A
Type
Mountain
Colour
Black
Gender
Unisex

Other bike specs

Type of brakes
Hand brakes
Wheel size
27.5"
Mom/dad bike
No
DAKOTA URBANBIKER MOUNTAINBIKE E-BIKE
+
AXA Defender Ring Lock
+
AXA Defender Additional Chain 100 cm
+
FREE Bike Index registration (anti-theft program)

Buy together and save on our security package!

This bike + AXA Defender Ring Lock + AXA Defender Additional Chain 100 cm + FREE Bike Index registration (anti-theft program)

€1583
-20% ON EQUIPMENT
+ FREE BI REGISTRATION

Delivery options

Personal test ride & pick-up

free

Delivery in whole Netherlands (avg. 2-3 workdays)

free

Delivery throughout Europe

€59

Payment methods

iDeal

free

Online with card

free

Fairness

Bike

  • Frame number available 
  • Frame number not found in police database 
  • Original receipt available 
  • Frame number verified 

Seller Ebikestock

  • Seller verified 
  • Seller guaranteed fairness of the bike 
  • First offer on BikeFair  
  • Active for 9 months 3 weeks 
You can contact the seller after reservation.
Got questions about this bike or need help choosing the right one?

Selected for you

Item 1 of 4

Similar bikes

Item 1 of 6